Sistemet e Mbulimit të Tarracave

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTE TË BRENDSHME ME SISTEMET E TERRASËS.

Sistemet e mbylljes së tarracave të përshtatura me zgjidhjet tona automatike dhe fikse të tavanit

Llojet e projektimit të sistemeve të mbulimit të tarracave

Sistemet e Mbulimit të Tarracave

Sipas standardeve moderne të jetesës, shumë njerëzve u pëlqen të kalojnë kohë jashtë dhe të përjetojnë natyrën. Megjithatë, kushtet e motit ndonjëherë mund ta bëjnë këtë përvojë të vështirë. Ja ku eshte sistemet e mbylljes së tarracave Aktivizuar. Këto sisteme bëjnë të mundur përdorimin e një tarrace apo ballkoni në të gjitha kushtet e motit. Në këtë mënyrë, ju mund të argëtoheni jashtë pa u shqetësuar nga shiu, bora, era apo rrezet e tepërta të diellit.

Sistemet e mbulimit të tarracës e kthejnë tarracën ose ballkonin tuaj ekzistues në një hapësirë që mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Këto sisteme zakonisht krijohen duke përdorur materiale qelqi ose plastike dhe janë të dizajnuara për t'i bërë ballë të gjitha kushteve të motit.

Cilat janë sistemet e mbylljes së tarracave?

Sistemet e mbulimit të tarracaveKëto janë sisteme që ndihmojnë që tarraca ose ballkoni juaj të mbulohet plotësisht ose pjesërisht, zakonisht prej qelqi ose plastike, të dizajnuara duke përdorur materiale rezistente ndaj kushteve të motit dhe gërryerjes. Këto sisteme ofrojnë shumë përparësi si krijimi i një hapësire të madhe, mbajtja e nxehtësisë brenda dhe reduktimi i tingujve të jashtëm.

Sistemet e mbulimit të tarracave në përgjithësi përbëhen nga korniza dhe panele xhami. Këto panele mund të jenë të fiksuara, rrëshqitëse ose të palosshme. Disa sisteme mund të kenë gjithashtu funksione ngrohjeje, ajrimi dhe ndriçimi.

Avantazhet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave

Sistemet e mbulimit të tarracaveKa shumë përparësi, si estetike ashtu edhe praktike. Para së gjithash, falë sistemeve të mbylljes së tarracave, ju mund të përdorni hapësirat tuaja gjatë të katër stinëve. Këto sisteme mbrojnë tarracën tuaj nga shiu, bora, era dhe rrezet e tepërta të diellit.

Së dyti, sistemet e mbylljes së tarracave ofrojnë izolim termik. Kjo ndihmon për të mbajtur nxehtësinë gjatë muajve të dimrit dhe për të qëndruar i freskët gjatë muajve të verës. Kjo veçori kursen energji dhe ndihmon në uljen e faturave tuaja të energjisë.

Informacioni Teknik i Sistemeve të Mbulimit të Tarracave

Modelet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave

Sistemet e mbulimit të tarracave, mund të ketë modele dhe dizajne të ndryshme. Artminium projekton sisteme të personalizuara të mbulimit të tarracave sipas nevojave dhe preferencave të klientëve të tij. Ka shumë opsione të disponueshme, nga modelet me rrëshqitje të xhamit deri te panelet e palosshme.

Sistemet e projektuara nga Artminium janë krijuar për t'i shtuar vlerë hapësirave të jetesës së klientëve të saj dhe për të rritur standardet e tyre të jetesës. Këto sisteme janë krijuar për t'iu përshtatur hapësirës së disponueshme dhe janë të lehta për t'u instaluar.

Çmimet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave

Çmimet e sistemeve të mbulimit të tarracësndryshon në varësi të modelit të zgjedhur, materialeve dhe punimit. Artminium është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve të saj ofertën e çmimeve më të përballueshme. Dimensionet e tarracës apo ballkonit tuaj, lloji i materialit që do të përdorni dhe veçoritë shtesë të preferuara janë ndër faktorët që përcaktojnë çmimin.

Mund të mësoni koston e sistemeve të mbulimit të tarracës dhe të merrni një ofertë speciale duke kontaktuar Artminium. Në këtë mënyrë, ju mund të zgjidhni sistemin e mbulimit të tarracës që i përshtatet më së miri buxhetit dhe nevojave tuaja.

Karakteristikat e sistemeve të mbulimit të tarracës

Zonat e aplikimit që mbulojnë tarracën

 • Sistemi i kopshtit dimëror të shtëpive të shkëputura
 • Sistemi i kopshtit dimëror të vilës
 • Apartament apartament kati përdhes sistem kopsht dimëror
 • Sistemi i pavarur i kopshtit dimëror të kopshtit
 • Sistemi i kopshtit dimëror të restorantit
 • Sistemi i Kopshtit Dimëror të Kafenesë
 • Sistemi i kopshtit dimëror të zyrave
 • Sistemi i kopshtit dimëror për zonat e shitjeve biznesore dhe komerciale
 • Sistemi i konservatorit të dhomave të pastra industriale

Sistemet e aplikuara të tavanit të çatisë

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (rrëshqitës me xham të dyfishtë, rrëshqitës pa xham të dyfishtë)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Sistemet e Mbulimit të Tarracave Galeria e Fotove

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip