Sistemet e thyerjes së erës

SISTEMET ARKITEKTONIKE ARTMINIUM | I SHTOJMË NGJYRËN ARKITEKTURËS!

Shembuj të sistemit tonë të ndërprerësve të erës

Sistemet e thyerjes së erës

Sistemet e ndërprerësit të erës ose të erës janë një sistem që përdoret shpesh veçanërisht në kopshte, kafene, restorante, përdorime komerciale dhe industriale. Qëllimi i përdorimit të këtyre sistemeve është mbrojtja nga kushtet e pafavorshme të motit dhe ofrimi i një ambienti më të rehatshëm në zona të hapura. Këto sisteme, të dizajnuara nga marka Encoart, ofrojnë mbrojtje efektive, veçanërisht në erëra të forta dhe janë prodhuar nga materiale me cilësi të lartë.

Sistemi ka një strukturë që mund të ankorohet në tokë sipas dëshirës ose të vendoset në një dysheme me peshë me rrota. Në mot me erë, sistemi ndizet duke rritur presionin dhe lartësia e xhamit rritet deri në 1.8 metra. Sistemi ka dy gota, xhami fiks dhe xham të lëvizshëm, të pozicionuar prapa me shpinë dhe profilet e tyre anësore janë të dizajnuara për të udhëhequr njëri-tjetrin. Xhami lëvizës lëviz falë pistonit të tij të veçantë për hapjen e presionit.

Kur sistemi ndizet në mot me erë dhe me shi, ai ngrihet në një lartësi prej 1,8 metrash, kështu që klientët në kopshtin tuaj nuk do të preken nga kushtet e pafavorshme të motit. Sistemi është i përshtatshëm për shumë fusha përdorimi, mund të përdoret në kopshte, kafene, restorante, përdorime tregtare dhe industriale. Gjithashtu, ofron një zgjidhje përfundimtare për bizneset që duan të përdorin kopshtin apo vendin e tyre të punës duke vendosur tavolina dhe karrige në rastet kur licenca nuk lejon një projektim kopshti të mbyllur apo ngritjen e një sistemi të përhershëm.

shoqërues marka prodhon këto sisteme duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Në këtë mënyrë, ai ofron një sistem të qëndrueshëm dhe të besueshëm që mund të përdoret për shumë vite. Sistemi shquhet me lehtësinë e tij të përdorimit dhe veçorinë e lartë të mbrojtjes dhe ju ndihmon të krijoni një mjedis më të rehatshëm në kopshtin ose vendin tuaj të punës.

Sistemet e thyerjes së erës
Informacion teknik

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • vendbanimi në dysheme kopshti
 • Pishine
 • Tarracë
 • termoizolimi
 • izolimin e zërit
 • mbrojtje nga dielli
 • mbrojtje nga era
 • peizazh i pandërprerë
 • përdorim automatik
 • Ventilimi
 • Liri dhe rehati
 • Për tensionuesin përdoret një sistem brezi i kohës gjerman i prodhuar posaçërisht.
 • Rezistent ndaj erërave të forta dhe kushteve të këqija të motit
  Sistemi i fitilit vulosës 0.
 • Opsionet e dëshiruara të ngjyrave me bojë elektrostatike pluhur
  Përdorim i lehtë dhe i përshtatshëm me telekomandë,
 • Elemente ndërtimi estetike, komode dhe moderne
  Të gjitha vidhat e lidhjes, bulonat dhe kunjat e përdorura në sistem janë inox inox.
 • Produkte dhe sherbime te garantuara.

Karakteristikat e sistemeve të ndërprerësve të erës

Fushat e aplikimit Wind Breaker Wind Breaker Systems

 • Sistemi i ndërprerësit të erës për shtëpi të veçuar,
 • Vilë Wind Breaker Wind Breaker System,
 • Sistemi i ndërprerësve të erës në apartament,
 • Kopsht i pavarur Wind Breaker Wind Breaker System,
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së restorantit, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistem ndërprerës i erës kafene, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së zyrës, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësve të erës në zonat e biznesit dhe shitjeve komerciale (Mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 •  

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir.
 •  

Galeria e Fotografive të Sistemeve të Thyerjes së Erës

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip