Sistemet e Kopshtit Dimëror

PËRVOJENI FRESKINË E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME ME SISTEMET E KOPSHTIT DIMOR.

Kopshtet dimërore të përshtatura me zgjidhjet tona automatike dhe fikse të tavanit

Llojet e projektimit të sistemeve të kopshteve dimërore

Sistemet e Kopshtit Dimëror

Sistemet e kopshteve dimërore përfaqësojnë një veçori arkitekturore jashtëzakonisht inovative dhe popullore që ofron mundësinë e kombinimit të zonave të brendshme dhe të jashtme të shtëpisë duke përdorur një shumëllojshmëri materialesh dhe përdorimin e tyre gjatë të katër stinëve.

Këto sisteme sigurojnë mbrojtje nga kushtet e motit të ftohtë në dimër, ndërsa përjetojnë komoditetin dhe bukurinë e qëndrimit në natyrë. sistemet e kopshteve dimëroreLexoni për të mësuar më shumë rreth çmimeve të kopshteve dimërore dhe modeleve të kopshteve dimërore.

Përparësitë e Sistemeve të Kopshtit Dimëror

sistemet e kopshteve dimërore, ka një sërë avantazhesh të ndryshme. Së pari, një konservator është një mënyrë e shkëlqyer për të sjellë dritë natyrale në shtëpinë tuaj. Për më tepër, ofron hapësirë shtesë të jetesës dhe rrit vlerën e shtëpisë. Së dyti, është një opsion miqësor ndaj mjedisit, sepse kursen energji duke përdorur dritën natyrale. Së fundi, një konservator është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar një hapësirë qetësie që lehtëson stresin në shtëpinë tuaj.

Modelet e sistemeve të kopshteve dimërore

shoqërues, sistemet e kopshteve dimërore është një emër kryesor në fushën e tij. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një dizajn modern, minimalist ose një pamje më tradicionale, Encoart mund të krijojë dizajne plotësisht të personalizuara duke përdorur materiale, ngjyra dhe stile të ndryshme. Modelet e kopshtit dimëror krijon. Secila është projektuar duke pasur parasysh nevojat e përdoruesit dhe preferencat estetike.

Informacione Teknike për Sistemet e Kopshtit Dimëror dhe Sunroom

Çmimet e sistemeve të kopshtit dimëror

Çmimet e kopshtit dimërorndryshon në varësi të faktorëve të tillë si materiali, madhësia dhe modeli i zgjedhur. Artminium ofron zgjidhje të personalizuara për klientët e tij dhe për këtë arsye ofron një ofertë speciale për çdo projekt.

Ai që i përshtatet më së miri nevojave dhe buxhetit tuaj çmimet e kopshtit dimëror Ju mund të kontaktoni Artminium për të mësuar. Kjo është mënyra më e mirë për të gjetur zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave dhe buxhetit tuaj. Artminium është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve të saj vlerën më të mirë përmes materialeve cilësore dhe mjeshtërisë superiore.

Karakteristikat e sistemeve të kopshtit dimëror

Zonat e Aplikimit të Sistemeve të Kopshtit Dimëror

 • Sistemi i kopshtit dimëror të shtëpive të shkëputura
 • Sistemi i kopshtit dimëror të vilës
 • Apartament apartament kati përdhes sistem kopsht dimëror
 • Sistemi i pavarur i kopshtit dimëror të kopshtit
 • Sistemi i kopshtit dimëror të restorantit
 • Sistemi i Kopshtit Dimëror të Kafenesë
 • Sistemi i kopshtit dimëror të zyrave
 • Sistemi i kopshtit dimëror për zonat e shitjeve biznesore dhe komerciale
 • Sistemi i konservatorit të dhomave të pastra industriale

Sistemet e aplikuara të tavanit të çatisë

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (rrëshqitës me xham të dyfishtë, rrëshqitës pa xham të dyfishtë)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Galeria e Fotografive të Sistemeve të Kopshtit Dimëror

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip