Sistemet e mbylljes së kafeneve dhe restoranteve

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Përshtatur me zgjidhjet tona automatike dhe fikse të tavanit
Sistemet e mbylljes së kafeneve dhe restoranteve

Llojet e projektimit të sistemeve të mbylljes së kafeneve dhe restoranteve

Sistemet e mbylljes së kafeneve dhe restoranteve

Sistemet e mbylljes së kafeneve dhe restoranteve Artminium janë sisteme që mund të aplikohen në restorantin ose kafenenë tuaj, duke ju ofruar rehati të brendshme dhe hapësirë të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.

Këto janë vendet ku ju dhe klientët tuaj do të jeni më të rehatshëm. Këto janë vende ku mund të relaksoheni në kushte intensive dimri ose ditë jashtëzakonisht të nxehta vere dhe mund të përdoren në të katër stinët. Sistemet e mbylljes së kafeneve të restoranteve mund ta kenë tavanin sa më të rrafshët, me pjerrësi njëkahëshe, çati kate, etj sipas dëshirës tuaj. E aplikueshme për lloje të ndryshme. Nëse dëshironi, ne e prodhojmë atë si një tavan fiks ose një tavan automatik të tërhequr me telekomandë.

Pjesët anësore mund të integrohen me çdo sistem alumini. Kompania jonë, e cila ofron shërbime profesionale për xham automatik vertikal të gijotinës, xhami me sistem rrëshqitës, sistem xhami rrëshqitës hebeschiebe, ballkon xhami të palosshëm, sisteme automatike të mbylljes së kopshtit, monton porosinë tuaj brenda 15 ditëve dhe ju lejon të përjetoni freskinë e ajrit të hapur në ambiente të brendshme. rehati. Sistemet tona të mbylljes së kafeneve dhe restoranteve Artminium janë jetëgjatë. Në kompaninë tonë, e cila ofron edhe shërbime profesionale të dizajnit, ne aplikojmë modelin që keni në mendje në shtëpinë tuaj.

Klikoni tani për të marrë më shumë informacion rreth Sistemeve të Mbylljes së Kafeneve dhe Restoranteve. na kontaktoni Mund të kalosh.

Informacion Teknik i Sistemeve të Mbylljes së Kafeneve dhe Restoranteve

Karakteristikat e sistemeve të mbylljes së kafeneve dhe restoranteve

Sistemet e aplikuara të tavanit të çatisë

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (rrëshqitës me xham të dyfishtë, rrëshqitës pa xham të dyfishtë)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Galeria e Fotografive të Sistemeve të Mbylljes së Kafeneve dhe Restoranteve

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip