Sistemet automatike të xhamit gijotinë

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Modelet tona të sistemeve automatike të xhamit gijotinë

Sistemet automatike të xhamit gijotinë

Xhami automatik i gijotinës është një sistem xhami që lëviz vertikalisht dhe mund të hapet dhe mbyllet sipas dëshirës. Falë këtij sistemi, ju mund të mbroni hapësirat tuaja nga faktorët e jashtëm dhe në të njëjtën kohë t'u jepni atyre një pamje estetike dhe funksionale. Ky sistem, i cili preferohet shpesh në aplikimet e ballkoneve me xham Automatik Gijotinë dhe kopshtet dimërore, përdoret veçanërisht në biznese si kafene dhe restorante.

Çfarë është xhami gijotinë? Për t'iu përgjigjur pyetjes në mënyrë më të detajuar; Sistemi i xhamit gijotinë është një strukturë që funksionon me një mekanizëm hekurudhor nga lart dhe poshtë dhe mund të hapet plotësisht ose të ndalet në intervale të caktuara sipas dëshirës. Ballkon automatik me xham gijotinë dhe sistemet automatike të xhamit gijotinë janë sisteme me motor. Në këtë mënyrë, ai mund të kontrollohet me një buton të vetëm dhe siguron lehtësinë e përdorimit. Për të marrë më shumë informacion në lidhje me sistemet e ballkonit me xham gijotinë: Na kontaktoni!

Sistemet e xhamit gijotinëProdhohet në varietete të ndryshme sipas nevojave të përdoruesve. Këto sisteme mund të funksionojnë manualisht ose automatikisht dhe mund të dizajnohen për t'iu përshtatur hapësirave tuaja. Këtu janë disa veçori të sistemeve të xhamit gijotinë:

 • Ballkoni automatik i xhamit gijotinë: Ky sistem, i cili funksionon me mekanizëm të motorizuar, ka një strukturë që hapet dhe mbyllet me një buton të vetëm dhe ofron lehtësi në përdorim. Ballkoni automatik me xham gijotinë, i cili preferohet veçanërisht në sipërfaqe të mëdha, ofron një zgjidhje të sigurt dhe praktike.
 • Xhami manual i gijotinës: Ky sistem, të cilin përdoruesit mund ta hapin dhe mbyllin manualisht, është i përshtatshëm për zona më të vogla dhe është një opsion ekonomik.
 • Xhami gijotinë me izolim termik: Ky sistem, i cili kursen energji falë veçorisë së tij termoizoluese, rrit komoditetin e ambientit të brendshëm duke mos u ndikuar nga ndryshimet e temperaturës të ambientit të jashtëm.
 • Xhami gijotinë i papërshkueshëm nga zëri: Ky sistem, i cili bllokon zhurmën e jashtme me veçorinë e tij të izolimit të zërit, ofron një hapësirë jetese të qetë dhe të qetë.

Sistemet automatike të xhamit gijotinë
Informacion teknik

 • Dritare
 • Dyqani vitrinë
 • Kafene & Restorant
 • Ballkone franceze
 • Kangjella automatike prej xhami
 • Tarraca dhe ballkone
 • Anët e pishinës
 • Kopshtet e Dimrit
 • Tenda pergole
 • xhamat e erës
 •  
 • Izolimi termik
  Opsionet e izolimit termik të nivelit të lartë dhe profilit të xhamit të dyfishtë.
 • Izolimi i zërit dhe mbrojtja nga era
  % siguron 60% izolim të zërit. Përdorni në kushte të pafavorshme të motit.
 • Pamje e pandërprerë
  Dizajni i veçantë, i cili funksionon vertikalisht, ofron një panoramë të pandërprerë të hapësirave.
 • Funksionimi automatik
  Opsionet e ndezjes/fikjes në distancë ose me kohë.
 • Ventilimi
  Ventilim i vazhdueshëm në kushte të pafavorshme moti me aftësinë e krahëve të xhamit për të qëndruar aty ku dëshironi.
 • Kangjella xhami
  Veçanërisht në aplikimet në tarracë, % 100 shërben si një parmak i sigurt xhami.
 • Siguria e shkyçur
  Ai siguron siguri të zhbllokuar me xhamin e tij të veçantë të sigurisë dhe sistemin e profilit.
 • Liri dhe rehati
  Sistemi i xhamit gijotinë ofron një nivel të lartë komoditeti pranë natyrës me përdorimin e tij të lehtë.
 •  
 • Të gjithë aksesorët e sistemeve të dritareve me xham gijotinë prodhohen si inox, profile alumini me trashësi të lartë muri, kombinim xhami me dhe pa izolim termik.
 • Izolimi dhe izolimi janë të garantuara.
 •  

Galeria e Fotografive me sisteme automatike gijotinë xhami

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip