Sisteme ballkonesh xhami te palosshme

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Modelet tona të sistemeve të ballkoneve me xham të palosshëm

Sisteme ballkonesh xhami te palosshme

Sistemi i xhamit të palosshëm Artminium, një nga sistemet e xhamit të lëvizshëm, përdoret në hapësirat e banimit ku mund të përjetoni hapësirën e jashtme me rehati të brendshme në të gjitha kushtet e motit.

Me 3 lloje të ndryshme, ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë përdorimit tuaj. Prodhohet si dypalosje vertikale / horizontale dhe Single Rail vertikale. Është sistemi i aplikuar në Kopshtin Dimëror, Mbulimin e Verandës, Mbulimin e Tarracave dhe Mbrojtjen e Çatisë.

Përdoret gjithashtu gjerësisht në kopshtet e kafeneve dhe restoranteve, në zonat industriale dhe në zonat e ballkoneve të apartamenteve. Mund të prodhohet në përmasat dhe përmasat e dëshiruara duke e ndarë atë në numrin e pjesëve. Sistemi mund të montohet majtas dhe djathtas, dhe mund të montohet lart e poshtë. Aplikimi i pllakave dhe blindave speciale brenda xhamit mund të aplikohet në mënyrë unike në projekt. Ne prodhojmë lloje të veçanta ose standarde thjesht duke ndarë modelin që ju pëlqen.

Me mekanizmin e tij të mbylljes, sistemi siguron mbrojtje pasi nuk hapet gjatë ndërhyrjeve të jashtme. Në rastet e shiut, erës dhe borës, vulosja garantohet me sistemin e fiksimit të guarnicioneve EPDM dhe sistemin e fitilit me qime 2-kahëshe. Ne gjithmonë i japim përparësi kënaqësisë së klientit me motivimin që sistemet që ne prodhojmë do të jenë të vlefshme për hapësirën tuaj dhe një referencë për ne.

Si Artminium Architectural Systems, ne integrojmë hapësira që do t'ju ofrojnë komoditetin më të mirë të brendshëm dhe hapësirën e jashtme në shtëpinë tuaj, zyrën dhe bizneset tregtare.

Sisteme ballkonesh xhami te palosshme
Informacion teknik

Karakteristikat e sistemeve të ballkonit me xhami të palosshëm

Zonat e aplikimit të sistemeve të xhamit të palosshëm të lëvizshëm

 • Sistemi i xhamit të palosshëm për shtëpi të veçuar,
 • Sistem xhami i palosshëm i lëvizshëm i vilës,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm të apartamenteve,
 • Sistemi i pavarur i xhamit të palosshëm të kopshtit,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm të lëvizshëm të restorantit,
 • Sistem xhami i palosshëm i lëvizshëm në kafene,
 • Sistemi i xhamit të palosshëm të lëvizshëm të zyrës,
 • Sistem qelqi i palosshëm për ambjentet e shitjes afariste dhe komerciale.

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 
 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir.
 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • ndarje zyre
 • Tarracë
 • Ajo kursen energji.
 • Ai ofron zgjidhje për problemet klimatike në zonat tuaja të hapura.
 • Mund të aplikohet me ose pa termoizolim.
 • Sistemet rrëshqitëse që kursejnë hapësirë janë të rreshtuara përgjatë vijës.
 • Sistemet Alumini Sliding Glass mund të përdoren me dhe pa termoizolim, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Alumini Sliding Glass Systems mund të përdoren me ose pa xham të dyfishtë, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemi është opsional për transportin e sipërm dhe të poshtëm.
 • Falë rrotës së poshtme të rregullueshme, sistemi mund të operohet në sipërfaqe jo të nivelit pa asnjë problem.
 • Mund të aplikohet në të gjitha llojet e dyshemeve dhe ballkoneve të lakuar, përveç ballkoneve ovale.
 • Përshtatet në mënyrë të përkryer në kopshte dimërore dhe zona të tjera.

Galeria e Fotove të Sistemeve të Ballkonit me Xham të Palosshëm

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip