Automatic Bioklimatic - Rooling Roof

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Modelet tona bioklimatike automatike të çatisë së mbulimit

Çati automatike bioklimatike

Me Artminium Automatic Bioclimatic – Roofing Roof, i cili mund të aplikohet në çdo hapësirë, ofron përdorim ideal për verandat, tarracat dhe vende të ngjashme tuaja duke përfituar nga hapësira dhe drita e ditës. Falë paneleve të aluminit që mund të hapen në çdo pozicion, ai ofron mundësinë për të përfituar nga drita e ditës dhe ajrimi me shpejtësinë e dëshiruar. Falë lëvizjes me pjerrësi 90 gradë të paneleve, nuk e humbet veçorinë e hijes dhe ajrosjes kur ajroset nga çatia.

Falë profileve të dizajnuara posaçërisht, edhe kur sistemi është i ndezur, moti me erë nuk ndikon tek ju ndërsa siguron ajrim të lartë. Ngjyroset me bojë furre elektrostatike; Aplikimi mund të bëhet në çdo ngjyrë të dëshiruar. Është afatgjatë falë bojës elektrostatike të furrës. Sistemet tona të çatisë automatike bioklimatike dhe rrotulluese Artminium janë zgjidhja më e mirë për vende të tilla si restorantet dhe kafenetë ku zbatohet ndalimi i duhanit. Përshkueshmëria nga nxehtësia mbahet në një nivel minimal me kombinimin e xhamave të dyfishtë të aplikuar në dimër dhe verë.

Informacione Teknike Automatic Bioclimatic – Rollingroof

Karakteristikat e sistemeve të çatisë së rrotullimit Bioklimatik janë si më poshtë:

 • Materiali i qëndrueshëm: Bioklimatik – Sistemet e çatisë me rrotullim prodhohen nga materiale të qëndrueshme si alumini dhe janë të dizajnuara me cilësi të lartë në mënyrë që të mund të përdoren për një kohë të gjatë.
 • Lehtë për t'u përdorur: Këto sisteme janë të lehta për t'u përdorur dhe mund të veprojnë shpejt kur hapen dhe mbyllen. Një telekomandë ose motor përdoret shpesh për të kontrolluar sistemin.
 • I personalizueshëm: Bioklimatik - Sistemet e çatisë rrotulluese mund të prodhohen në madhësi dhe dimensione të ndryshme. dhe disa panele mund të aplikohen transparente nëse dëshironi. Prandaj, ato mund të dizajnohen për t'iu përshtatur dimensioneve të çdo hapësire të hapur.
 • Termoizolimi: Sistemi mund të sigurojë termoizolim sipas trashësisë së panelit dhe duke shtrydhur shkumën. Panelet më të trasha ofrojnë më shumë izolim termik.
 • Uji, pluhuri dhe kundër erës: Bioklimatik - Sistemet e çatisë rrotulluese kanë veti rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe erës, struktura e paneleve nuk lejon që pluhuri të bjerë brenda përmes kanaleve të shiut kur sistemi është i hapur, kështu që ato mund të përdoren edhe në raste shiu ose mot me erë.
 • Bioklimatik - Sistemet e çatisë me rrotullim janë një mundësi e shkëlqyer për të mbyllur zonat e hapura. Këto sisteme janë të lehta për t'u përdorur, të qëndrueshme dhe të personalizueshme. Për më tepër, ai siguron izolim termik dhe ka veti kundër ujit dhe erës.
 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • vendbanimi në dysheme kopshti
 • Pishine
 • Tarracë
 • termoizolimi
 • izolimin e zërit
 • mbrojtje nga dielli
 • mbrojtje nga era
 • peizazh i pandërprerë
 • përdorim automatik
 • Ventilimi
 • Liri dhe rehati
 • Për tensionuesin përdoret një sistem brezi i kohës gjerman i prodhuar posaçërisht.
 • Rezistent ndaj erërave të forta dhe kushteve të këqija të motit
  %100 sızdırmalık sağlayan fitil sistemi.
 • Opsionet e dëshiruara të ngjyrave me bojë elektrostatike pluhur
  Përdorim i lehtë dhe i përshtatshëm me telekomandë,
 • Elemente ndërtimi estetike, komode dhe moderne
  Të gjitha vidhat e lidhjes, bulonat dhe kunjat e përdorura në sistem janë inox.
 • Produkte dhe sherbime te garantuara.

Automatic Bioclimatic - Rooling Roof System dhe sisteme të ngjashme

Sistemet e aplikuara të tavanit të çatisë

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (rrëshqitës me xham të dyfishtë, rrëshqitës pa xham të dyfishtë)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Galeria e fotografive me çati automatike

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip