Sisteme xhami rrëshqitëse automatike dhe manuale

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Modelet tona të sistemeve automatike dhe manuale të xhamit rrëshqitës

Sisteme xhami rrëshqitëse automatike dhe manuale

Sisteme xhami rrëshqitëse automatike dhe manuale Artminium Këto janë sisteme që rrisin standardet për sa i përket komoditetit dhe estetikës dhe i shtojnë vlerë ballkoneve, kopshteve dimërore dhe restoranteve tuaja.

Sistemet rrëshqitëse janë përhapur në një kohë të shkurtër për të zbukuruar ambiente si kafene, restorante, bare, pastiçeri dhe restorante dhe për të krijuar një mjedis të denjë.

Xhamat speciale të kalitura të përdorura në sistemet e xhamit rrëshqitës mund të zgjidhen si 8 mm ose 10 mm, në kombinim me xham të dyfishtë si 14 mm, 24 mm, 28 mm dhe pa izolim termik, veçanërisht të përshtatshëm për strukturën tuaj.

Sistemet e xhamit rrëshqitës kanë veti izoluese kundër shiut, borës, pluhurit dhe erës. Përdoret përgjithësisht në ballkone që duan të fitojnë më shumë hapësirë, në vende si kafene, restorante, hotele, kopshte dimërore, veranda, tarraca, ballkone, ndarje për zyra, kafeteri dhe dyqane.

Për të marrë më shumë detaje EncoArt Ju mund të vizitoni faqen.

Sisteme xhami rrëshqitëse automatike dhe manuale
Informacion teknik

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • ndarje zyre
 • Tarracë
 •  
 • Ajo kursen energji.
 • Ai ofron zgjidhje për problemet klimatike në zonat tuaja të hapura.
 • Mund të aplikohet me ose pa termoizolim.
 • Sistemet rrëshqitëse që kursejnë hapësirë janë të rreshtuara përgjatë vijës.
 •  
 • Sistemet Alumini Sliding Glass mund të përdoren me dhe pa termoizolim, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Alumini Sliding Glass Systems mund të përdoren me ose pa xham të dyfishtë, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemi është opsional për transportin e sipërm dhe të poshtëm.
 • Falë rrotës së poshtme të rregullueshme, sistemi mund të operohet në sipërfaqe jo të nivelit pa asnjë problem.
 • Mund të aplikohet në të gjitha llojet e dyshemeve dhe ballkoneve të lakuar, përveç ballkoneve ovale.
 • Përshtatet në mënyrë të përkryer në kopshte dimërore dhe zona të tjera.
 •  

Galeria e fotografive me sisteme automatike dhe manuale me rrëshqitje të xhamit

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip