Dyer automatike seksionale dhe fotocelulare

SISTEMET ARKITEKTONIKE ARTMINIUM | I SHTOJMË NGJYRËN ARKITEKTURËS!

Shembujt tanë të dyerve automatike seksionale dhe fotocelulare

Dyer automatike seksionale dhe fotocelulare

Dyert e fotocelës janë ato lloj dyersh që përdoren veçanërisht në ndërtesat ku hyrjet dhe daljet ditore janë intensive dhe që hapen dhe mbyllen automatikisht duke zbuluar njerëzit që kalojnë.

Teknologjia e automatizimit, e cila është e domosdoshme për jetën moderne, gjithashtu ofron komoditet të madh në sistemet e dyerve. Dyert automatike seksionale dhe fotocelulare ofrojnë zgjidhje funksionale dhe estetike që kombinojnë komoditetin dhe sigurinë. Si Artminium Architectural Systems, ne ju ofrojmë zgjidhje speciale për dyer duke shfrytëzuar maksimalisht avantazhet që sjell automatizimi.

Cilat janë avantazhet?

 • Përdorimi i rehatshëm: Falë sistemit të automatizimit, ju mund të kontrolloni dyert me telekomandën ose pajisjet tuaja inteligjente. Kjo maksimizon komoditetin e përdorimit.

 • Kursim energjie: Dyert automatike minimizojnë humbjen e energjisë duke hapur dhe mbyllur shpejt. Ai kursen energji duke ulur kostot tuaja të ngrohjes ose ftohjes.

 • Qasje e sigurt: Dyert e fotocelës zbulojnë përdoruesit falë sensorëve dhe ofrojnë akses të sigurt dhe të shpejtë. Parandalohen aksidentet e padëshiruara.

 • Pamje estetike: Dyert automatike seksionale dhe dyert e fotocelës i japin hapësirës tuaj një pamje estetike me dizajnet e tyre moderne.

Dyer automatike seksionale dhe fotocelulare
Informacion teknik

Zgjidhje speciale për ju

Si Artminium Architectural Systems, ne ju ofrojmë zgjidhje speciale për dyert automatike seksionale dhe fotocelulare. Përjetoni rehati, siguri dhe estetikë së bashku me sistemet e dyerve të dizajnuara për t'iu përshtatur nevojave dhe hapësirës suaj.

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • vendbanimi në dysheme kopshti
 • Pishine
 • Tarracë
 • termoizolimi
 • izolimin e zërit
 • mbrojtje nga dielli
 • mbrojtje nga era
 • peizazh i pandërprerë
 • përdorim automatik
 • Ventilimi
 • Liri dhe rehati
 • Për tensionuesin përdoret një sistem brezi i kohës gjerman i prodhuar posaçërisht.
 • Rezistent ndaj erërave të forta dhe kushteve të këqija të motit
  %100 sızdırmalık sağlayan fitil sistemi.
 • Opsionet e dëshiruara të ngjyrave me bojë elektrostatike pluhur
  Përdorim i lehtë dhe i përshtatshëm me telekomandë,
 • Elemente ndërtimi estetike, komode dhe moderne
  Të gjitha vidhat e lidhjes, bulonat dhe kunjat e përdorura në sistem janë inox inox.
 • Produkte dhe sherbime te garantuara.

Karakteristikat e dyerve automatike seksionale dhe fotocelulare

Zonat e aplikimit të dyerve automatike seksionale dhe fotocelulare

 • Sistemi i ndërprerësit të erës për shtëpi të veçuar,
 • Vilë Wind Breaker Wind Breaker System,
 • Sistemi i ndërprerësve të erës në apartament,
 • Kopsht i pavarur Wind Breaker Wind Breaker System,
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së restorantit, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistem ndërprerës i erës kafene, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së zyrës, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësve të erës në zonat e biznesit dhe shitjeve komerciale (Mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 •  

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir.
 •  

Galeria e Fotove të Dyerve Automatike Seksionale dhe Fotocelulare

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip