Sistemet e Mbylljes së Pishinave

PËRVOJENI PAQISJEN E JASHTËM NË KOFORTIN E BRENDSHME.

Sistemet e Mbylljes së Pishinave

Sistemet e mbylljes së pishinës ofrojnë zgjidhje të shkëlqyera që e bëjnë pishinën në kopshtin tuaj më funksional dhe të dobishëm. Këto sisteme, të cilat ju lejojnë të shijoni pishinën në çdo stinë, kanë shumë përparësi:

 • Përdorimi i pavarur nga sezoni: Falë sistemeve të mbylljes së pishinës, ju mund ta përdorni pishinën tuaj në katër stinët e vitit. Ju mund të shijoni një pishinë të brendshme edhe gjatë muajve të ftohtë të dimrit.

 • Lehtësia e pastrimit dhe mirëmbajtjes: Mbyllja e pishinës lehtëson proceset e pastrimit dhe mirëmbajtjes duke parandaluar hyrjen e gjetheve, pluhurit dhe faktorëve të tjerë të jashtëm në pishinë. Pishina juaj mbetet gjithmonë e pastër dhe e mirëmbajtur.

 • Ruajtja e nxehtësisë: Ai kursen energji duke ruajtur temperaturën e pishinës tuaj. Sistemet e mbylljes së pishinës minimizojnë humbjen e nxehtësisë nga uji dhe zvogëlojnë kostot tuaja të ngrohjes.

 • Siguria: Sistemet e mbylljes së pishinës ju ndihmojnë të krijoni një zonë të sigurt, veçanërisht për fëmijët tuaj. Kur pishina juaj është e mbyllur, ju parandaloni aksidentet e padëshiruara.

 • Pamje estetike: Sistemet e mbylljes së pishinës i shtojnë vlerë kopshtit dhe zonës tuaj të pishinës me dizajnet e tyre estetike. Ajo sjell elegancë dhe elegancë në hapësirë me ngjyrat dhe modelet e ndryshme.

  Modelet e sistemeve të mbylljes së pishinës

  Sistemet e mbylljes së pishinave ofrojnë zgjidhje të përshtatshme për të gjitha llojet e vendeve dhe nevojave me modele të ndryshme. Këtu janë disa modele të njohura të sistemeve të mbylljes së pishinës:

  • Sistemet e mbylljes së pishinës me rrëshqitje: Ky sistem, i cili shquhet për pamjen estetike dhe lehtësinë e përdorimit, mbron pishinën me panele xhami që tërhiqen. Ju mund të përshtateni me ndryshimet sezonale duke mbyllur pishinën tuaj sa herë të dëshironi.

  • Sistemet teleskopike të mbylljes së pishinës: Falë strukturës së tyre teleskopike, ju mund të mbuloni pishinën tuaj pjesërisht ose plotësisht. Ato ofrojnë mundësinë e hapjes dhe mbylljes në varësi të dëshirave tuaja, në mënyrë që të organizoni pishinën tuaj sipas kushteve të ndryshme të motit.

  • Sistemet e mbylljes së pishinës me tavan të sheshtë: Sistemet e tavanit të sheshtë që mbulojnë plotësisht pishinën tuaj me dizajnet e tyre elegante bëjnë të mundur izolimin e pishinës tuaj dhe kursimin e energjisë.

  • Sistemet e mbylljes së pishinës me kube: Duke ofruar një pamje unike dhe estetike, sistemet me kube e zhvendosin pishinën tuaj në një serë dhe reflektojnë dritën natyrale në brendësi. Duke krijuar një mjedis të bollshëm, ai siguron mbrojtje kundër faktorëve të jashtëm.

Informacioni Teknik i Sistemeve të Mbylljes së Pishinës

Çmimet e mbylljes së pishinës

Sistemet e mbylljes së pishinave ofrohen në varg çmimesh të ndryshme në varësi të faktorëve të ndryshëm. Çmimet mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si modeli që zgjidhni, dimensionet, cilësia e materialit dhe shtesat. Disa faktorë që ndikojnë në çmimin e sistemeve të mbylljes së pishinave mund të jenë:

 • Modeli dhe veçoritë e sistemit: Çmimet e sistemeve në modele të ndryshme mund të ndryshojnë. Për shembull, sistemet më komplekse të anulueshme shpesh mund të kenë një gamë çmimesh më të larta.

 • Dimensionet e pishinës: Madhësia dhe forma e pishinës suaj mund të ndikojnë në sasinë e materialit të nevojshëm për sistemin. Pishinat e mëdha dhe komplekse mund të kërkojnë më shumë materiale.

 • Cilësia e materialit: Lloji dhe cilësia e materialit të përdorur ndikon si në qëndrueshmëri ashtu edhe në pamjen estetike. Materialet cilësore në përgjithësi zgjasin më shumë, por gjithashtu mund të rrisin çmimin.

 • Asambleja dhe Shtesat: Shërbimi i montimit, aksesorët shtesë ose kërkesat e veçanta mund të rezultojnë në kosto shtesë. Prandaj, duhet të merren parasysh edhe çmimet e instalimit dhe shtesat.

Ju mund të kontaktoni ekipin tonë të ekspertëve për të marrë më shumë informacion dhe kuota çmimesh në lidhje me sistemet e mbylljes së pishinave. Duke ofruar zgjidhjen më të përshtatshme për ju, ju mund të keni një zonë pishinë sa estetike dhe funksionale.

Karakteristikat e sistemeve të mbylljes së ballkonit

Sistemet e aplikuara të tavanit të çatisë

 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem fiks pergole
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir

Sistemet e integruara të përdorura së bashku

 • Sistemi rrëshqitës (rrëshqitës me xham të dyfishtë, rrëshqitës pa xham të dyfishtë)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Foto Galeria e Sistemeve të Mbylljes së Pishinës

.

Sistemet Arkitekturore Artminium

Ne i shtuam Lëvizjen Arkitekturës!

Komunikimi

Na kontaktoni!

Mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve përmes WhatsApp nga ora 07:00 - 23:00 çdo ditë. Nëse keni ndonjë pyetje jashtë orarit të punës, plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju telefonojmë.

Adresë: Atatürk, Marmara Küçük Sanayi Sitesi, 34307 Küçükçekmece İkitelli OSB/Küçükçekmece/İstanbul

Na kontaktoni!

Forma e Kontaktit

sqShqip