blog

.

RRETH APLIKACIONIT

Pyetjet e bëra më shpesh

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi rishikoni pyetjet tona më të shpeshta ose na kontaktoni për më shumë detaje.

Çmimet e gomuarit të ballkonit

Çmimet e gomuarit të ballkonit

Çmimet e gomuara të ballkonit ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve. Megjithatë, Artminium ofron gjithmonë shërbime me çmimet më të volitshme për klientët e saj, duke u siguruar që ata të kenë një sistem pëlhure të përsosur të ballkonit pa u lodhur xhepat. Para së gjithash, madhësia e ballkonit ndikon në koston e pëlhurës së gomuar. Çmimet mund të rriten pasi do të kërkohen më shumë materiale për ballkone më të mëdha. Pëlhurat e gomuara janë përgjithësisht PVC,

Më shumë >
Ballkon kanavacë që mbulon çmimet

Ballkon kanavacë që mbulon çmimet

Ballkonet janë një pjesë e rëndësishme e shtëpive tona, por kushtet e motit mund të ndikojnë negativisht në kënaqësinë e ballkonit, veçanërisht në muajt e ftohtë të dimrit dhe ditët me shi. Për situata të tilla, sistemet e mbulimit të ballkonit me pëlhurë me pëlhurë janë shumë të dobishme. Ndërsa mbulesa e ballkonit me pëlhurë mbron ballkonin tuaj nga faktorët e jashtëm, ajo gjithashtu krijon hapësirë shtesë të jetesës. Ai mbron ballkonin tuaj nga kushtet e motit dhe ofron një shtesë

Më shumë >
Kanavacë e Kopshtit Dimëror

Kanavacë e Kopshtit Dimëror

Pëlhura e gomuar e kopshtit dimëror është një material ndërtimi i veçantë që përdoret për të siguruar mbrojtje kundër kushteve të motit të ftohtë. Përdoret gjerësisht veçanërisht në kopshtet dimërore për të rregulluar temperaturën, për të bllokuar erën dhe reshjet, për të mbrojtur bimët ose për të mbështetur aktivitetet në natyrë. Kur vjen dimri, shumë njerëz heqin dorë nga përdorimi i kopshteve ose hapësirave të tyre të jashtme.

Më shumë >
Dekorimi i Kopshtit Dimëror

Dekorimi i Kopshtit Dimëror

Dekorimi i kopshtit dimëror është një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë shtëpinë tuaj një vend të ngrohtë dhe tërheqës ku mund të shijoni bukurinë e natyrës edhe në muajt e ftohtë të dimrit. Kopshti dimëror, të cilin mund ta përdorni si brenda ashtu edhe jashtë, mund të jetë një hapësirë plot ngjyra të ngrohta, detaje relaksuese dhe elemente natyrale. Çfarë duhet të keni parasysh për dekorimin e kopshtit dimëror

Më shumë >
Çmimet e Kopshtit Dimëror

Çmimet e Kopshtit Dimëror

Sistemet e kopshteve dimërore janë zgjidhje moderne ndërtimi dhe projektimi që u ofrojnë pronarëve të shtëpive mundësi unike për të zgjeruar hapësirën e tyre të jetesës, për të rritur dritën natyrale dhe për të ofruar hapësirë shtesë që ata mund ta përdorin gjatë gjithë vitit. Është një opsion ideal veçanërisht për ata që jetojnë në klimë të ftohtë ose ata që duan të jetojnë në shtëpitë e tyre në të gjitha stinët. Çmimet e kopshtit dimëror janë të orientuara drejt kënaqësisë së klientit të Artminium

Më shumë >
Modelet dhe Çmimet e Tendave Automatike

Modelet dhe Çmimet e Tendave Automatike

Modelet automatike të tendës janë një risi e madhe që sjell komoditetin dhe funksionalitetin e jetës moderne në hapësirat e jashtme. Përdoret për të mbrojtur zonat e jashtme të shtëpive dhe vendeve të punës nga rrezet e diellit dhe shiu. Tendat automatike tërheqin vëmendjen me lehtësinë e përdorimit, dizajnin estetik dhe qëndrueshmërinë e tyre. Modelet automatike të tendës mund të personalizohen sipas madhësisë dhe nevojës. Prandaj, një automatik

Më shumë >
Dizajni i Kopshtit Dimëror

Dizajni i Kopshtit Dimëror

Kopshti dimëror është vendi ideal për të rritur bimë, për të shijuar një brendshme të këndshme ose për të argëtuar mysafirët gjatë katër stinëve. Megjithatë, është shumë e rëndësishme të punosh me kompaninë e duhur për kopshtin dimëror dhe të kesh një kopsht dimëror me dizajnin e duhur. Artminium ofron dizajne të veçanta, elegante, funksionale dhe unike kopshtesh dimërore.

Më shumë >
Mbyllja e ballkonit Pimapen

Mbyllja e ballkonit Pimapen

Në ditët e sotme, ballkonet janë bërë të rëndësishme për pronarët e shtëpive jo vetëm si zona që hapen nga jashtë, por edhe si një hapësirë shtesë banimi. Ballkonet janë vende që mund të përdoren gjatë gjithë vitit dhe ofrojnë mundësi për të kaluar momente të këndshme. Megjithatë, ballkonet e hapura shpesh mund të bëhen të papërdorshme për shkak të faktorëve të tillë si kushtet e motit, zhurma dhe pluhuri. Sistemet e mbylljes së ballkonit Pimapen

Më shumë >
Çmimet e tendës

Çmimet e tendës

Artminium ofron tenda të dizajnuara posaçërisht për të përmbushur nevojat e klientëve të saj. Shërben me një ekip profesional, duke bashkëpunuar me ju për të përcaktuar dhe dizajnuar opsionet e tendës më të përshtatshme për hapësirën. Ai ofron udhëzime të ekspertëve për zgjedhjen e ngjyrave, zgjedhjen e materialit dhe instalimin. Materialet e përdorura për tendat Artminium janë materiale të qëndrueshme dhe jetëgjata të prodhuara me cilësi më të lartë.

Më shumë >
Modelet e çatisë së tarracës

Modelet e çatisë së tarracës

Tarracat sot janë kthyer në hapësira të domosdoshme të jashtme për banesa dhe hapësira tregtare. Për shkak të kompleksitetit të jetës së qytetit dhe kërkesës në rritje për hapësira të jashtme, tarracat janë të pajisura me sisteme çatish të avancuara për nga estetika dhe funksionaliteti. Çatia e tarracës, ndryshe nga strukturat tradicionale të çatisë, është një hapësirë në ajër të hapur e projektuar për përdorim. Zakonisht çati

Më shumë >
Modele dhe Çmime ballkoni me xham alumini me rrëshqitje

Modele dhe Çmime ballkoni me xham alumini me rrëshqitje

Sistemet e ballkoneve me xham rrëshqitës janë një zgjidhje estetike dhe funksionale që përdoret përgjithësisht në dyshemetë e kopshteve të shtëpive ose në vende të tilla si restorante për të ndarë hapësirat ose për të krijuar një atmosferë ndryshe. Këto sisteme ofrojnë përfitime të mëdha si përsa i përket dizajnit ashtu edhe sigurisë, duke i dhënë një prekje të veçantë zonave ku ato përdoren. Këto shërbime të ofruara nga kompania jonë i bëjnë hapësirat tuaja më të dobishme.

Më shumë >
Modelet dhe çmimet e çatisë së palosshme prej alumini bioklimatik

Modelet dhe çmimet e çatisë së palosshme prej alumini bioklimatik

Modelet bioklimatike të çatisë së palosshme prej alumini po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet në projektimin e ndërtesave moderne dhe hapësirave të jashtme. Kjo risi ofron zgjidhjen perfekte për t'i bërë hapësirat e jashtme të jetesës më funksionale dhe komode. Çatitë bioklimatike janë struktura që mund të përshtaten veçanërisht me ndryshimet sezonale dhe të ofrojnë efikasitet energjetik. Çatitë bioklimatike i lejojnë përdoruesit të

Më shumë >
Modele dhe Çmime të Fasadave të Lëvizshme Shading Sun

Modele dhe Çmime të Fasadave të Lëvizshme Shading Sun

Sidomos gjatë muajve të nxehtë të verës, shumë ndërtesa mund të hasin probleme me temperaturë të lartë. Edhe pse sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ventilimit ofrojnë një zgjidhje për këtë problem, sistemet e hijeve diellore të aplikuara në pjesën e jashtme të ndërtesave mund të ofrojnë një zgjidhje më praktike dhe efektive. Këto sisteme jo vetëm që ofrojnë estetikë të këndshme me dizajnet e tyre gjeometrike; Ajo gjithashtu sjell avantazhe izoluese për ndërtesat dhe

Më shumë >
Sisteme rrëshqitëse me termoizolim dhe çmime

Sisteme rrëshqitëse me termoizolim dhe çmime

Sistemet rrëshqitëse me izolim termik janë një sistem që funksionon në parimin e rrëshqitjes majtas dhe djathtas në vend të lëvizjes tradicionale lart-poshtë. Në këto sisteme, një ose më shumë krahë mund të lëvizin. Meqenëse këto sisteme lejojnë përdorimin e paneleve më të mëdha xhami, ato ju lejojnë të shijoni pamje të papenguara në ambientet tuaja të brendshme. Për më tepër, përdorimi i sistemeve rrëshqitëse merr më pak hapësirë.

Më shumë >
Modelet dhe Çmimet e Ballkonit me Xham të Palosshëm

Modelet dhe Çmimet e Ballkonit me Xham të Palosshëm

Ballkonet e xhamit të palosshëm përshkruajnë sistemet e dritareve që mund të palosen, hapen dhe mbyllen duke mbuluar ballkonet me xham në hapësirat e banimit dhe në vendet e punës. Ky sistem u ofron njerëzve më shumë komoditet kur përdorin ballkonet e tyre. Ballkonet prej xhami të palosshëm ofrojnë shumë përparësi për përdoruesit e tyre. Mund të pastrohet veçanërisht lehtë në krahasim me sistemet e tjera të dritareve të ballkonit prej xhami. Për më tepër, modelet e ballkoneve prej xhami të palosshme janë në dispozicion të përdoruesve të tyre.

Më shumë >
Modelet dhe Çmimet automatike të çatisë së tavanit prej xhami

Modelet dhe Çmimet automatike të çatisë së tavanit prej xhami

Modelet automatike të çatisë së tavanit prej xhami janë një veçori e veçantë që luan një rol të rëndësishëm në projektimin e ndërtesave moderne. Tavanet automatike prej xhami ofrojnë avantazhe të mëdha si në aspektin estetik ashtu edhe në funksionalitet. Modelet automatike të çatisë së xhamit dhe çmimet ndryshojnë sipas nevojave të konsumatorit dhe buxhetit. Funksioni kryesor i çatisë automatike prej xhami është përgjithësisht mbrojtja nga dielli.

Më shumë >
Modelet dhe Çmimet e Dyerve Automatike të Hyrës

Modelet dhe Çmimet e Dyerve Automatike të Hyrës

Dyert automatike të hyrjes të kontrolluara nga motorë elektrikë ose sisteme hidraulike përdoren sot në shumë ambiente banimi dhe vende pune. Këto lloj dyersh kanë aftësinë të hapen dhe mbyllen me metoda të ndryshme si çelësa, telekomandë ose sensorë lëvizjeje. Dyert automatike janë të dobishme për një sërë fushash aplikimi. Nga qendrat e mëdha tregtare te aeroportet, nga spitalet te ndërtesat e zyrave

Më shumë >
Modelet dhe Çmimet e Ballkonit Automatik Gijotine Xham

Modelet dhe Çmimet e Ballkonit Automatik Gijotine Xham

Në ditët e sotme, modelet automatike të ballkoneve me xham gijotinë, të cilat ndërthurin estetikën dhe funksionalitetin, janë bërë pjesë e domosdoshme e jetës moderne. Ofron mundësinë për të përfituar plotësisht nga hapësirat e jashtme duke siguruar mbrojtje ndaj faktorëve të jashtëm, veçanërisht në ndërtesat në qytete, dyshemetë e tarracave apo dyshemetë e kopshtit. Të gjitha llojet e ballkoneve automatike prej xhami gijotinë, me modele dhe materiale të ndryshme

Më shumë >
Çmimi i sistemeve automatike të mbylljes së pishinës

Çmimi i sistemeve automatike të mbylljes së pishinës

Sistemet automatike të mbylljes së pishinës janë një aksesor i rëndësishëm i pishinës që ofron rehati dhe siguri për pronarët e pishinës. Ndërsa sistemet e mbylljes së pishinës e bëjnë më të lehtë mbylljen ose hapjen automatike të pishinës tuaj, ato janë gjithashtu efektive në mbrojtjen e ujit të pishinës dhe garantimin e sigurisë. Çmimi i sistemeve automatike të mbylljes së pishinave është i habitur nga shumë pronarë të pishinave. Çmimet shumë

Më shumë >
Modele dhe Çmime per tenda pergole automatike

Modele dhe Çmime per tenda pergole automatike

Modelet automatike të tendave me pjergull janë një opsion i shkëlqyer që ofron një zgjidhje funksionale dhe estetike të përshtatshme për stilin e jetesës moderne. Sistemet e tendës së pjergullës ju lejojnë të kaloni kohë të rehatshme jashtë dhe preferohen si në ambiente private ashtu edhe në ato komerciale. Tenda automatike e pjergulës ju mbron nga rrezet e nxehta të diellit dhe efektet negative të shiut, veçanërisht në verë.

Më shumë >
Sistemet dhe Çmimet e Ndërprerjes së Erës

Sistemet dhe Çmimet e Ndërprerjes së Erës

Sistemet e xhamit kundër erës janë sisteme të veçanta xhami të zhvilluara për të minimizuar efektet negative që mund të shkaktojnë shpejtësitë e larta të erës. Këto sisteme synojnë të garantojnë sigurinë e ndërtesave dhe strukturave, të rrisin kursimet e energjisë dhe të reduktojnë ndikimet mjedisore duke minimizuar efektet negative të erës. Sistemet e erës përdoren përgjithësisht në fasadat e jashtme ose në zonat e tarracave. Kjo

Më shumë >
Sisteme ballkonesh xhami

Sisteme ballkonesh xhami

Sistemet e ballkoneve prej xhami janë ndër zgjedhjet e para të atyre që duan t'i japin ambienteve të tyre të jetesës një pamje më moderne dhe të krijojnë hapësira komode. Preferohen edhe modelet e ballkoneve prej xhami, të cilat ndryshojnë pamjen e zonave ku aplikohen dhe japin një pamje estetike për shkak të çmimeve të përballueshme dhe jetëgjatësisë. Ballkoni ose tarraca që do të aplikohet varet nga dimensionet dhe strukturat arkitekturore të ndërtesave.

Më shumë >
Çmimet e mbylljes me hapje manuale

Çmimet e mbylljes me hapje manuale

Sidomos njerëzit që planifikojnë të përdorin këto sisteme kërkojnë të kenë informacion për çmimet e tendave manuale. Megjithatë, duke qenë se këto punime janë planifikuar posaçërisht për klientët, çmimet nuk janë standarde. Cilat janë çmimet e tendave të hapjes manuale? Përveç sistemeve manuale, ekzistojnë edhe lloje të tendave automatike, dhe këto lloje ndryshojnë sipas veçorive të prodhimit.

Më shumë >
Modelet e dyerve të garazhit

Modelet e dyerve të garazhit

Modelet e dyerve të garazhit të kopshtit jo vetëm që sigurojnë sigurinë e automjeteve tuaja, por gjithashtu ndikojnë ndjeshëm në funksionalitetin dhe estetikën e shtëpisë tuaj. Prandaj, zgjedhja e një dere garazhi kërkon një proces vendimi që përfshin shumë faktorë. Dyert e garazhit përbëjnë një pjesë të rëndësishme të fasadës së shtëpisë tuaj dhe shpesh përcaktojnë përshtypjen e parë. Prandaj stili i dizajnit, ngjyra

Më shumë >
Ballkon xhami me gijotinë

Ballkon xhami me gijotinë

Ballkonet e xhamit gijotinë janë sisteme që lëvizin vertikalisht dhe mund të hapen dhe mbyllen. Kur hapen plotësisht, këto sisteme lënë hapësirë të barabartë me një lartësi fikse të panelit. Mund të funksionojë si si sisteme fikse parmake ashtu edhe si sisteme të kontrollueshme të xhamave. Këto sisteme në përgjithësi janë të dizajnuara me telekomandë dhe motor. Një panel në sistemet e xhamit gijotinë me dy panele

Më shumë >
Çmimet e ballkonit me xham të palosshëm

Çmimet e ballkonit me xham të palosshëm

Çmimet e ballkoneve me qelq të palosshëm – Shumë materiale të ndryshme përdoren për t'i dhënë ballkoneve një pamje më moderne dhe me stil. Kërkesa e përgjithshme është kryesisht për mbyllje të ballkoneve prej xhami. Ballkonet e qelqit, të cilat i japin hapësirave të banimit një pamje krejtësisht të ndryshme me përdorimin e tyre të lehtë, pastrimin e lehtë dhe mundësitë e pamjes panoramike, prodhohen në modele të ndryshme në përputhje me kërkesat e klientëve. mbyllja e ballkonit

Më shumë >
Modelet e Kopshtit Dimëror

Modelet e Kopshtit Dimëror

Modelet e kopshteve dimërore janë hapësira të mbyllura, transparente të ndërtuara me teknika dhe materiale të veçanta gjatë periudhave kur është e vështirë të ulesh jashtë në kushte moti të ftohtë dhe të hapur. Qëllimi i tij kryesor nuk është vetëm rritja e bimëve, por edhe sigurimi i ngrohtësisë dhe komoditetit të brendshëm gjatë qëndrimit jashtë. Këto kopshte ndonjëherë përdoren si dhoma dielli, konservatorë, serra ose vitrinë.

Më shumë >
Çmimet e tendës së artikuluar

Çmimet e tendës së artikuluar

Çmimet e tendës së artikuluar variojnë në varësi të dimensioneve të kërkuara nga klientët tanë dhe llojit të pëlhurës që ata preferojnë. Tenda e artikuluar është një produkt i krijuar për mbrojtje nga rrezet e diellit, shiu dhe era dhe, si llojet e tjera të tendave tona, është ideale për përdorim të jashtëm. Tendat e artikuluara mund të hapen dhe mbyllen, veçanërisht falë strukturës së tyre të artikuluar, e cila ofron lehtësi në përdorim.

Më shumë >
Çmimet e gomuarit të ballkonit

Çmimet e gomuarit të ballkonit

Çmimet e gomuara të ballkonit ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve. Megjithatë, Artminium ofron gjithmonë shërbime me çmimet më të volitshme për klientët e saj, duke u siguruar që ata të kenë një sistem pëlhure të përsosur të ballkonit pa u lodhur xhepat. Para së gjithash, madhësia e ballkonit ndikon në koston e pëlhurës së gomuar. Çmimet mund të rriten pasi do të kërkohen më shumë materiale për ballkone më të mëdha. Pëlhurat e gomuara zakonisht bëhen prej PVC, poliestër, akrilik ose alumini.

Lexo më shumë "
Ballkon kanavacë që mbulon çmimet

Ballkon kanavacë që mbulon çmimet

Ballkonet janë një pjesë e rëndësishme e shtëpive tona, por kushtet e motit mund të ndikojnë negativisht në kënaqësinë e ballkonit, veçanërisht në muajt e ftohtë të dimrit dhe ditët me shi. Për situata të tilla, sistemet e mbulimit të ballkonit me pëlhurë me pëlhurë janë shumë të dobishme. Ndërsa mbulesa e ballkonit me pëlhurë mbron ballkonin tuaj nga faktorët e jashtëm, ajo gjithashtu krijon hapësirë shtesë të jetesës. Është një sistem që mbron ballkonin tuaj nga kushtet e motit dhe ofron një hapësirë ekstra të jetesës.

Lexo më shumë "
Kanavacë e Kopshtit Dimëror

Kanavacë e Kopshtit Dimëror

Pëlhura e gomuar e kopshtit dimëror është një material ndërtimi i veçantë që përdoret për të siguruar mbrojtje kundër kushteve të motit të ftohtë. Përdoret gjerësisht veçanërisht në kopshtet dimërore për të rregulluar temperaturën, për të bllokuar erën dhe reshjet, për të mbrojtur bimët ose për të mbështetur aktivitetet në natyrë. Kur vjen dimri, shumë njerëz heqin dorë nga përdorimi i kopshteve ose hapësirave të tyre të jashtme. Ftohtë, erë dhe shi, kthjellët

Lexo më shumë "
Dekorimi i Kopshtit Dimëror

Dekorimi i Kopshtit Dimëror

Dekorimi i kopshtit dimëror është një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë shtëpinë tuaj një vend të ngrohtë dhe tërheqës ku mund të shijoni bukurinë e natyrës edhe në muajt e ftohtë të dimrit. Kopshti dimëror, të cilin mund ta përdorni si brenda ashtu edhe jashtë, mund të jetë një hapësirë plot ngjyra të ngrohta, detaje relaksuese dhe elemente natyrale. Disa elementë dhe ide të rëndësishme që duhet të keni parasysh kur dekoroni një kopsht dimëror

Lexo më shumë "
Çmimet e Kopshtit Dimëror

Çmimet e Kopshtit Dimëror

Sistemet e kopshteve dimërore janë zgjidhje moderne ndërtimi dhe projektimi që u ofrojnë pronarëve të shtëpive mundësi unike për të zgjeruar hapësirën e tyre të jetesës, për të rritur dritën natyrale dhe për të ofruar hapësirë shtesë që ata mund ta përdorin gjatë gjithë vitit. Është një opsion ideal, veçanërisht për ata që jetojnë në klimë të ftohtë ose ata që duan të jetojnë në shtëpitë e tyre në të gjitha stinët. Çmimet e kopshtit dimëror janë mjaft të përballueshme falë qasjes së shërbimit të orientuar drejt kënaqësisë së klientit të Artminium.

Lexo më shumë "
Modelet dhe Çmimet e Tendave Automatike

Modelet dhe Çmimet e Tendave Automatike

Modelet automatike të tendës janë një risi e madhe që sjell komoditetin dhe funksionalitetin e jetës moderne në hapësirat e jashtme. Përdoret për të mbrojtur zonat e jashtme të shtëpive dhe vendeve të punës nga rrezet e diellit dhe shiu. Tendat automatike tërheqin vëmendjen me lehtësinë e përdorimit, dizajnin estetik dhe qëndrueshmërinë e tyre. Modelet automatike të tendës mund të personalizohen sipas madhësisë dhe nevojës. Prandaj, duhet të keni parasysh kur blini një tendë automatike.

Lexo më shumë "
sqShqip